RCC planira da upari Jokera i Shtyrkova u borbi u „stand up“ borbi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon pobede nad legendarnim Alexandrom Shlemenkom, Aleksandar „Joker“ Ilić je trenutno glavna tema u ruskom MMA.

Aleksandar „Joker“ Ilić i Ivan Shtyrkov

I ako mu mnogi nisu davali nikakve šanse, „Joker“ je još jednom pokazao da je na sve spreman i da je najopasniji kada ga ljudi otpišu. Za samo 21 sekundi nokautirao je bivšeg Bellator šampiona i čoveka koji je dugo godina jedan od najboljih srednjaša na planeti.

Nakon pobede nad Shlemenkom, Iliću se otvaraju mnoga vrata. Spominje se revanš sa Shlemenkom ali i meč sa Magomedom Ismailovim. Kako smo saznali iz proverenih izvora, RCC organizacija definitivno želi da vidi Ilića u svom kavezu, pa razmatraju još jednu opciju.

Aleksandar Ilić nokautirao Alexander Shlemenka

Spominje se „stand up“ borba sa MMA rukavicama između Aleksandra „Jokera“ Ilića i ponajboljeg ruskog poluteškaša i velike zvezde Ivana Shtyrkova (21-2-1). „Hulk sa Urala“ je jedno od najvećih imena u ruskom MMA, a njegove fizikalije su prosto neverovatne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kroz svoju bogatu karijeru pobeđivao je velika svetska imena u srednjoj, poluteškoj i teškoj kategoriji. Pobedio je imena kao što su: Phil De Fries, Satoshi Ishii, Jeff Monson, Fábio Maldonado, Thiago Silva, Michał Pasternak i mnoge druge. U svom poslednjem nastupu savladao je opasnog Nasrudin Nasrudinova na istom događaju gde je i Joker pobedio Shlemenka.

Ivan Shtyrkov

Biće zanimljivo videti rasplet ove situacije, a „stand up“ sa MMA rukavicama je definitivno ono što bi Iliću po njegovom stilu borbe bilo „idealno“. Jedino je problem kategorija, jer Shtyrkov dosta teži od Ilića.

Ko bi pobedio da dođe do ove borbe

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime