Chimaev: „Mislim da ću razbiti Burnsa, Masvidal mi je favorit protiv Covingtona!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako još uvek nema zvanične potvrde, sve je izvesnije da će Khamzat Chimaev biti sledeći protivnik Gilberta Burnsa.

Khamzat Chimaev, FOTO: mmamania.com

Idelna prilika da vidimo od „čega“ je Khamzat, koji za sada deluje ubedljivo i dominantno u odnosu na svoje protivnike. Borac koji dolaiz iz Čečenije a predstavlja Švedsku je upisao 10 nastupa i pobedio prekidom u svih 10 borbi.

U intervjuu koji je dao za ruski RT Sports, Khamzat Chimaev je govorio o njegovom potencijalnom meču sa Gilbertom Burnsom, gde veruje da neće imati većih problema:

„Sve te brojke mi ne znače ništa. Moram da budem iskren i da vam kažem da ne vidim nikakav izazov u njemu. Naravno, sve je moguće u borbi, ali ja sam siguran u sebe kao i uvek. Mislim da ću ga jednostavno razbiti, osećam to. Otićću tamo i uradiću sve ono što sam radioi u svojoj poslednjoj borbi.“

Prokomentarisao je „Borz“ duel Colby Covingtona i Jorge Masvidala koji predvodi naredni PPV događaj UFC 272. Chimaev je blagu prednost dao Masvidalu, a kako kaže želi da se bori sa pobednikom:

„Mislim da će nam Covington i Masvidal pružiti odličnu borbu. Masvidal je po meni blagi favorit, ali Colby je takođe jako čvrst momak. Ustvari me nije briga ko će da pobedi. Sada se borim protiv Burnsa, a nakon toga se nadam da ću ići na pobednika te borbe. Kao što znamo, Usman je trenutno povređen i trebaće mu vremena za oporavak.“

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime