Dariush otkazao meč Makhachevu! UFC veteran uskače na 10 dana do borbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Fight Night koji se pdržava 26. februara je ostao bez glavne borbe večeri jer je Beneil Dariush otkazao meč protiv Islama Makhacheva.

Islam Makhachev i Bobby Green, FOTO: mmajunkie.com

Dariush je zbog povrede primoran da otkaže meč na samo 10 dana do istog, a publika je vidno razočarana jer neće videti duel 3 i 4 izazivača lake kategorije. Ipak čenici UFC promocije su ekspresno pronašli zamenu i Makhachev će se boriti narednog vikenda.

Beneil Dariush i Islam Makhachev

U pitanju je slobodno možemo reći najhrabriji borac lake kategorije i momak koji uzima mečeve koje niko ne sme (ili ne želi). Iskusni veteran Bobby Green (29-12-1) koji je prošlog vikenda savladao Nasart Haqparasta dominantnom sudijskom odlukom će pokušati da pomrsi račune Islamu Makhachevu od kojeg slobodno možemo reći svi „beže“ u kategoriji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Green nije rangiran borac i ovo će mu biti šansa da se probije u vrh kategorije. Bobby je borac koji nije za podcenjivanje, odlično je potkovan i ima veliko srce. Pobedio ili izgubio uvek pruži vrhunsku borbu i da sve od sebe. I ako možda deluje lako, pred Makhachevim nije uopšte lak zadatak. Videćemo koliki će otpor moći da pruži Green odličnom Makhachevu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime