Cody Garbrandt i Raphael Assuncao dogovorili borbu za mart

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši šampion u bantam kategoriji Cody Garbrandt se vraća u oktagon. Kako prenosi MMA Junkie, Garbrandt i Raphael Assuncao su dogovorili borbu za UFC u Columbusu 28. marta.

Kako navodi MMA Junkie, dvoje ljudi koji su bliski UFC i žele da ostanu anonimni preneli su ovu informaciju. Meč još uvek nije zvanično potvrđen, ali kako prenose sve je već dogovoreno i čeka se samo potvrda.

Foto: MMA Junkie

Cody Garbrandt (11-3 MMA, 6-3 UFC) je u nizu od 3 poraza. Dva puta je izgubio od svog bivšeg timskog kolege T.J. Dillashawa a u poslednjoj borbi od Pedra Munhoza. Posle ubedljive pobede nad Dominickom Cruzom delovalo je da će Garbrandt držati šampionski pojas duži vremenski period, ali MMA je jako nepredvidljiv sport. Sada je u situaciji da se bori za svoj ugovor u UFC. Naravno Cody je velka zvezda, ali da doživi 4. poraz u nizu, ne verujem da bi ga UFC gledao istim očima.

Raphael Assuncao (27-7 MMA, 11-3 UFC) je takođe u nezgodnoj situaciji. 37 godišnji Brazilac je u nizu od 2 poraza. Marlon Moraes i Cory Sandhagen su borci koji su savladali Assuncaoa u njegova poslednja dva nastupa. S’ obzirom na njegove godine i konkurenciju u bantamu koja je sve jača, Assuncau je ovo poslednja šansa za priključak vrhu kategorije.

Ko pobeđuje u ovom meču ?

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Anja köp & sälj matchkläder fotboll på tradera • 148
    annonser ute just nu ✅ köp begagnat online på äkta al
    sadd qatar xavi barcelona puma matchtröja storlek m Köp Fotbollströjor.
    Julie

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime