Masvidal Covingtonu: Sećaš li se kad si plakao posle batina od Tibaua na sparingu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Rat na relaciji Jorge Masvidal – Colby Covington se nastavlja. Nekada jako dobri i bliski prijatelji a danas ljuti rivali. Zanimljivo je da su obojica članovi American Top Teama, ali kako kažu ljudi iz kluba izbegavaju se već duže vreme u sali.

Sukob između ove dvojice je krenuo posle najveće pobede u karijeri Jorge Masvidala, kada je pobedio Bena Askrena za samo 5 sekundi. Po svemu sudeći Jorge Masvidal će se boriti protiv pobednika u sutrašnjoj borbi večeri na UFC 245, gde će se susreti Kamaru Usman i Colby Covington. Masvidal je je Covingtonu pomagao na njegovom početku karijere, a na svom twitter nalogu je objavio nekoliko twittova koji su bili upućeni upravo Covingtonu.

Samo se seti kad sam ti dozvolio da spavaš kod mene na kauču ? Plakao si jer su te one devojke iz Brazila prevarile i izbacile na ulicu. Nahranio sam te, obukao sam te a ti si me prodao za 7 lajkova, tužno je da je to sve što si dobio za napad n titulu.

Sećam se kada smo Ike i ja spasili tvoju guzicu na plaži od momaka koji su hteli da te prebiju. Da li se sećaš kada te je Gleison Tibau na sparingu prebio tako da si došao kod mene i plakao i pitao me da li je u redu biti uplašen kao kuja ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime