Colby Covington prozvao Lebron Jamesa: „Naterao bi ga da poljubi pod!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši privremeni UFC šampion velter kategorije Colby Covington u svom stilu je prokomentarisao aktuelna dešavanja u borilačkom sportu.

Lebron James i Colby Covington

U žiži javnosti bio je boks spektakl koji su predvodili Mike Tyson i Roy Jones Jr dok je u sunaslovnoj borbi viđen duel popularnog YouTubera Jake Paula i bivše NBA zvezda Nate Robinsona. Kao što znamo YouTuber je brutalno nokautirao bivšeg plejmejkera i trostrukog šampiona u zakucavanju, što nije moglo da promakne Covingtonu koji je bez dlake na jeziku i u svom stilu prokomentarisao ovaj duel a uz to još jednom prozvao Lebrona Jamesa kojeg kao što znamo „Chaos“ ne podnosi zbog nekih svojih stavova:

Čuo sam da su leš Nate Robinsona konačno sastrugali sa poda Staples Centra. Ja bi LeBrona Jamesa naterao da poljubi pod za upola manje vremena. Svi znaju da su današnji NBA igrači najmekši i najprivilegovaniji sportisti na svetu!

Ovo nije prvi put da Covington javno napada jednog od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Jamesa. Prvi put je to učinio kada je Lebron podržao „Black Lives Matter“, a kao što znamo Colby je veliki prijatelj i pristalica Donalda Trumpa. U jednoj od poruka izjavio je kako popularni James sa njim u borbi ne bi preživeo 10 sekundi.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime