Stipe Brčić napada Megdanov pojas protiv moldavca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Hrvatski borac bantam kategorije Stipe Brčić napašće Megdanov pojas protiv moldavca 18. decembra u Sremskoj Mitrovici.

Mikhail Sirbu i Stipe Brčić na Megdanu 8

Megdan će svoj 8. event održati 18. decembra u Sremskoj Mitrovici. Spisak borbi je pojačan za meč posle kojeg ćemo dobiti prvog Megdanovog šampiona u bantam kategoriji (do 61 kg) gde će rukavice ukrstiti hrvatski borac Stipe Brčić i moldavac Mikhail Sirbu (14-7).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ▀▄▀▄▀▄ Megdan ▄▀▄▀▄▀ (@megdan.fighting)

Stipe Brčić je u nizu od 3 pobede. Poslednja tri meča radio je u Dizeldorfu na EMC koji se održava u sali UFD Gyma. Brčić je član UFD Menadžmenta koji vode Ivan i Tomi Dijaković. U svom poslednjem nastupu stigao je do šampionskog pojasa EMC organizacije, posle pobede nad italijanom Luca Iovineom. Ovo će mu biti prvi nastup na Megdanu, a ima priliku da se okiti još jednim šampionskim pojasom.

Mikhail Sirbu je šampion moldavske organizacije Eagles Next Level. Pojas je osvojio u svom poslednjem nastupu posle pobede nad rumunskim borcem koji trenira u American Top Team Zagrebu, Bogdan Barbuom. U svojoj karijeri upisao je 14 pobeda uz 7 poraza. Takođe i Sirbu prvi put ulazi u ring Megdana. Očekuje nas zanimljiv duel u bantam kategoriji.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime