Conor McGregor: Cerronea bi pobedio i bolestan! Sviđa mi se velter kategorija.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Conora McGregora očekuje meč 18.01.2020 na UFC 246 protiv Donalda Cerronea. Veliki broj fanova bio je začuđen kada je video da se ova borba održava u velter kategoriji (do 77 kg) a ne u matičnoj kategoriji Conora i Donalda u lakoj (do 70 kg):

Mogao sam mu zagorčati život, da tražim borbu u lakoj kategoriji ali mislim da on ne bi izgledao dobro. On je borac za velter kategoriju, ja bih ga pobedio u bilo kojoj kategoriji. Pobedio bih ga i da sam bolestan! Želim da se fokusiram na treninge i na moju formu, ne želim skidati kilograme pa ih vraćati i opet rezati. Srećan sam sa ovom situacijom.

Prokomentarisao je McGregor velter kategoriju i mogućnosti koje mu se otvaraju:

Velter kategorija je vrlo uzbudljiva! Pratim je i sviđa mi se šta se trenutno događa. Jorge ima BMF pojas, imate druge borce koji su u trci za titulu. Sve mi se to sviđa. Osećam se super, imam energija. Ovo je moja kilaža i to je to. Otvara mi se dosta opcija u velter kategoriji.

Ipak Irac nije odbacio mogućnost povratka u laku kategoriju:

Ne, nisma završio sa lakom kategorijom, nikako! Mogao sam da se spustim u laku kategoriju već za ovu borbu bez problema. Želim biti svež. Prvo da vidimo kako će da se završi ova borba pa ćemo onda videti ostale opcije.

Objasnio je Conor odnos između njega i Cerronea i otkrio zašto nije bio aktivan po pitanju trash tallka kao inače:

Donald i ja imamo istoriju, ne tako dugu ali je imamo. Ovo je uzbudljiv meč u prijateljskoj atmosferi, ali me jako uzbuđuje i ne mogu da ga dočekam. Poštujem jako Donalda, imao je mnogo mečeva od kada smo se poslednji put sreli. On je pravi porodičan čovek, cenim to. Očekujem dobru borbu. Jako sam srećan zbog mog povratka i što će mi prva borba biti baš protiv Donalda. Biće to luda noć. Ponovo ću zasijati 18. januara i napraviti magiju u oktagonu kao mnogo puta do sada, samo što će ovaj put biti posebno. rekao je Conor McGregor.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime