Dominick Cruz najavio povratak i poručio Cejudu: Nisi GOAT dok mene ne pobediš!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Posle pauze od 3 godine nekadašnji UFC prvak u bantam kategoriji Dominick Cruz najavio je svoj povratak u oktagon. Cruz nije imao sreće sa povredama koje mu nisu dozvolile da nastupi od 31.12.2016. Svoj poslednji meč radio je protiv Cody Garbrandta gde je izgubio titulu prvaka koju je držao jako dugo.

Foto: Lowkick MMA

Dominick poštuje Cejuda ali smatra da bih ga pobedio. Takođe je izjavio da Henry Cejudo ne može da se naziva najvećim borcem svih vremena u bantamu, dok ne pobedi njega:

On je sadašnji prvak, ima Olimpijsku medalju i misli da je šampion u dve kategorije. To je tip kojeg moram pobediti jer misli da je GOAT (najbolji svih vremena). Ako želiš da budeš GOAT, moraš prvo mene da pobediš. Jednostavno tako je.

Obojica se vraćamo nakon operacije ramena, obojica smo iz Arizone čak smo u istom rvačkom timu. Poznajem njegov stil borbe, znam apsolutno sve o njemu. Znam njegov život i kako je odrastao. Ako mene pobedi može reći da je najbolji ikada u ovoj kategoriji, ali svi znate pravu istinu. Izabrao je Joese Alda koji je izgubio od Moraesa, kojeg je Cejudo pobedio

Na pitanje kakvo je njegovo zdravstveno stanje i kada ga možemo gledati u oktagonu, bivši šampion je odgovorio kratko i jasno:

Povreda je iza mene, zdrav sam! Ove godine ću se boriti sigurno. rekao je Dominick Cruz

Ko bi pobedio u ovom meču ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime