Conor McGregor i Jorge Masvidal žestoko zaratovali na Twitteru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Conor McGegoru ne treba borba da bi bio u centru pažnje i privukao svu pažnju na sebe. Ovoga puta ušao je u sukob sa Jorge Masvidalom.

Jorge Masvidal i Conor McGregor

Jorge Masvidal je zbog povrede otkazao nastup protiv Leona Edwardsa na UFC 269 koji se dugo čeka. Reakciju na takav postupak imao je McGregor koji je na rođendan Jorge Masvidala odličio da „bocne“ BMF šampiona:

„Takođe je rođendan Jorge Masvadalu, ali on je obična kučka zbog otkazivanja borbe protiv Leona. Zajebi svoju „povredu“ Potpišeš da se boriš, boriš se. Skinite mu onaj pojas koji nikada nije ni osvojio. Motika u bademantilu. dođavola, da li je to uradio? Prošle sezone Versace bademantilu hahaha wtf!“

Nije se dugo čekao odgovor od Jorge Masvidala koji nije ostao dužan ircu:

„Pretpostavljam da si opet ostao bez lekova i laješ na pogrešno drvo. nemoj biti uznemiren jer je tvoj klijent trebao da dobije najvću platu u svom životu, a ti trenutno ne dobijaš ni jedan novčić. Baš si pravi muškarac, vrati se u barove i tuci se sa matorcima.“

Nije ovo prvi put da se Masvidal i McGregor nađu u „klinču“. Obojica boraca su „brzi na jeziku“ pa nije nemoguće ni videti ovaj duel u budućnosti.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime