Jon Jones pronašao novi klub: „Najbolje od mene tek dolazi!“ (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao što svi već znamo, Jon Jones je izbačen iz Jackson Wink tima zbog poslednjeg problema i hapšenja koje se nedavno dogodilo.

Jon Jones, FOTO: mmafighting.com

Po mnogima najbolji borac svih vremena Jon Jones je pronašao novi klub gde će trenirati i pripremati se za naredne izazove. Jedno vreme je trenirao u svojoj teretani koju ima u garaži, ali nije realno da se tamo sprema za potencijalni meč za titulu teške kategorije ili neku od „super borbi“.

Jon Jones ušao u UFC Kuću slavnih

Jon Jones se priključio Jackson’s MMA Acoma timu koji predvodi Nick Urso, bivši MMA borac kojeg publika poznaje po učešću u prvoj sezoni Dana White Contender Seriesa. Jon Jones nije krio zadovoljstvo povodom izbora novog tima, najavio je da najbolje od njega tek sledi:

„Želim iskreno da se zahvalim vlasniku i treneru Nick Ursu i svima onima koji su mi omogućili da ovo mesto zovem novom bazom. bio sam srećan kada sam video u kakvom je stanju sala, opremljena je dobro i vlada odlična energija. Ovo me podseća na divne uspomene kada sam učio od GSP-a, Sugar Evansa i Keith Jardine. kada sam Osvojio  prvu ufc titulu došavši iz ove dvorane. Zahvalan sam na ovom prijatnom mestu i drago mi je što će ovde dolaziti i moji sparing partneri. Najbolje od mene tek dolazi!“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BONY (@jonnybones)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime