Conor McGregor najavio kraj karijere i odlazak u penziju: „Hvala na lepim uspomenama!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Teški dani su pred najboljom svetskom promocijom UFC. Nakon revolucije Jona Jonesa i Masvidala koji su zatražili raskide ugovora sa UFC zbog finansijskih uslova, nedugo nakon UFC 250 najveća MMA zvezda na planeti Conor McGregor najavio je kraj karijere i odlazak u penziju!

Dvostruki UFC šampion Conor McGregor

Ova vest je šokirala sve MMA fanove, u trenutcim kada se polemiše ko bi mogao da bude protivnik McGregora i kada je sam irac prozvao celu laku kategoriju i najavio čišćenje i povratak na tron, sve nas je demantovao sa današnjom objavom na Twitteru gde je napisao da je završio MMA karijeru.

Pozdrav ljudi, odlučio sam da oden u penziju i završim karijeru kao borac. Hvala svima na sjajnim uspomenama. Bila je ovo luda vožnja! Ovo je fotografija moje majke i mene u Las Vegasu, nakon jedne od mojih najdražih pobeda vredne svetske titule. Odaberi mesto iz snova, Mags. Što god želiš, tvoje je“

Još uvek se „The Notorious“ nije jasno oglasio povodom ovoga u medijima, ovo je treći put da „odlazi u penziju“. Prvi put je to uradio nakon poraza od Nate Diaza u prvom meču, da bi se vratio četiri meseca kasnije i pobedio Diaza.

Drugi odlazak u penziju bio je posle borbe sa Khabibom Nurmagomedovim, ali se vratio u januaru ove godine i na UFC 246 pobedio Donalda Cerronea. Baš tada Conor je izjavio kako mu se vratila želja za borbom i kako namerava da počisti celu kategoriju i da se bori češće. Videćemo u narednih nekoliko dana šta će se dešavati povodom ove situacije.

Da li McGregor stvarno odlazi u penziju ili je ovo samo marketing?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime