Cormier najavio odlazak u penziju: „Stipe želi da me ućutka, ali ućutkaću ja njega!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Treća i odlučujuća borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera zakazana je za 15. avgust i predvodiće UFC 252. Za sada rezultat između dva najbolja teškaša današnjice je 1:1, a ova borba će nam potvrditi ko je najbolji teškaš ove ere.

Daniel Cormier je u razgovoru sa Arielom Hewlanijem za ESPN, govorio o svom narednom duelu sa Stipom Miočićem i najavio da će mu ovo biti poslednji meč u karijeri i da će otići u penziju posle ove borbe, kakav god bio ishod na kraju meča:

„Neću više odraditi ni jednu borbu nakon ove. Odjahaću sa zalaskom sunca, spreman sam da odem.

Cormier je trenutno zadovoljan svojom karijerom i životom, ali mu je teško pao poraz od Stipe Miočića u revanšu. Kako sam kaže postoji stvar koju mora da završi pre nego što završi karijeru kao profesionalni MMA borac:

Volim da budem borac, volim to da radim, ali isto tako volim da budem komentator. Sviđa mi se kako izgleda moj život nakon borilačke karijere, ali imam još nedovršenog posla. Zvuči kao da me Stipe želi da me ućutka pa konačno imam priliku da ja ućutkam njega.

Stipe Miočić još uvek nije komentarisao naredni meč sa Danielom Cormierom. Možda bude motivisan baš posle ove izjave DC-a.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime