OVO SE ČEKA! Aleksandar Rakić uskoro u oktagonu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA fanovi u svetu a pogotovo na Balkanu, sa nestrpljenjem očekuju sledeći nastup jednog od najboljih boraca poluteške kategorije Aleksandra Rakića u UFC-u. Rakić se nije borio još od decembra, a po svemu sudeći gledaćemo ga uskoro u oktagonu.

Jun 1, 2019; Stockholm, Sweden; Jimi Manuwa (red gloves) fights Aleksandar Rakic (blue gloves) at Ericsson Globe. Mandatory Credit: Per Haljestam-USA TODAY Sports

Na svom instagram profilu potvrdio jeda ćemo ga uskoro gledati u oktagonu, čak je i menadžerska agencija koja zastupa Aleksandra Rakića, HD Fight Management objavila fotografiju Aleksandra uz opis tik, tok, tik, tok , sa čime su aludirali na otkucaj sata i meč koji je uskoro.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

. Tick, Tock, Tick, Tock ….. . . @rakic_ufc . . #HDFM #UFC #Coming4ThatBelt

Објава коју дели HeavyDuty Fight Management (@hd_fight_management) дана

Ako pogledamo realno, velika je mogućnost da gledamo „Raketu“ na nekom od eventova u julu na „Fight Islandu“ . Dana White je potvrdio da će Fight Island biti domaćim 11. jula (UFC 251) , 15. jula, 18. jula i 25. jula. Još ranije najavljeno je da će mu sledeći protivnik biti neko iz TOP 10 poluteške kategorije. S obzirom na trenutno stanje kao najrealnije opcije spominjali su se povratnik Alexander Gustansson i Corey Anderson. Predhodnih dana dobili smo potvrdu da će se Gustafsson boriti protiv Fabricia Werduma u teškoj kategoriji. Biće zanimljivo videti ko je sledeći za Rakića. Šta vi mislite ?

PROTIV KOGA BI VOLELI DA SE BORI RAKIĆ?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Soon…it‘s Rocket Time 🚀⏳ . . #entrance #pure #happiness #walkout #readyforwar #team #coaches #family #rocket #teamrakic #ufc #reebok #mma #contender #lovemyjob #motivated #hardestworkerintheroom #talkischeap

Објава коју дели Aleksandar „Rocket“ Rakic (@rakic_ufc) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

5 KOMENTARA

  1. Mislim da je za Rakica trenutno najbolja opcija borba sa Corey Andersonom jel ima veliki šanse da pobedi taj meč,to ga približava borbi za titulu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime