Covington nastavlja da dominira, Cowboy i Price nerešeno! Chimaevu dovoljno 17 sekundi! REZULTATI

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je fantastični UFC Fight Night koji je održan u noći između subote na nedelju. Ovaj događaj je predvodio okršaj u velter kategoriji između bivšeg šampiona Tyron Woodleya i bivše privremenog šampiona Colby Covingtona, koji nastavlja da dominira svoje protivnike.

Možete da ga volite ili ne volite, ali definitivno niko ne sme da mu umanji kvalitet! Covington je lako izašao na kraj sa Woodleyem i vratio se na pobednički niz nakon poraza od Kamaru Usmana. Covington je stigao do pobede prekidom u 5. rundi borbe, nakon povrede Woodleya. Pored toga, Covington je dominirao celu borbu i praktično osvojio svaku rundu. Woodley nije imao rešenje za Covingtonov pritisak i precizne udarce sa kojima ga je pogađao.

U sunaslovnoj borbi videli smo kikboks meč sa MMA rukavicama. Donald Cerrone i Niko Price su priredili vrhunski i atraktivan meč kao što se od njih i očekivalo. Na kraju sudije su presudile da je borba nerešena. Niko Price je bio konkretniji od Cowboya, ali je u dva navrata dobio od sudija minus poen ( 1 i 3 runda) zbog čak 3 uboda prstom u oko Cerronea. Na kraju videlo se i slavlje kod Pricea koji je verovatno mislio da će izgubiti borbu zbog oduzimanja poena. Svaka Čast obojici.

LAS VEGAS, NEVADA – SEPTEMBER 19: Donald Cerrone (L) and Niko Price (R) battle to a draw in their welterweight bout during the UFC Fight Night event at UFC APEX on September 19, 2020 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Za one koji ne veruju u Khamzata Chimaeva i govore kako je samo „hype“, mislim da bi trebalo da ozibljno obrate pažnju na ovog momka. Za pobedu nad iskusnim Gerald Meersachaertom mu je trebalo samo 17 sekundi. Chimaev je sa prvim udarcem nokautirao Meersacherta. Ovaj momak je neverovatan! Prema nekim informacijama koje kruže, Chimaeva uskoro očekuje duel sa Demian Maiom u kateoriji do 77 kg.

Johnny Walker je prekinuo negativni niz od 2 poraza i pobedio Ryan Spanna koji je imao niz od 8 pobeda. Jako je teško nekome prepričati ovaj meč. Trajao je manje od 3 minuta a obojica boraca su bila po dva puta uzdrmana. Walker je stigao do pobede u situaciji kada je bio uzdrman. Pogrešan potez Spanna koji je pogodio Walkera i krenuo u rušenje, što je ovaj pročitao. Odbranio je rušenje i snažnim laktovima uspeo da završi „Supermana“.

Fantastičan nastup imala je MacKenzie Dern koja je pobedila sjajnom završnicom Randu Markos. Neverovatan BJJ skil ima ova devojka, koja je sigurno buduća velika UFC zvezda.

Na žalost Mirsad Bektić beleži novi poraz i to opet posle totalne dominacije. Bektić je bio bolji celu borbu ali je u 3 rundi Damon Jackso uspeo da završi MIrsada giljotinom.

UFC Fight Night 178 – Rezultati

Colby Covington def. Tyron Woodley – TKO (R5 1:19)
Donald Cerrone vs. Niko Price – nerešeno (većinska odluka)
Khamzat Chimaev def. Gerald Meerschaert – KO (R1 0:17)
Johnny Walker def. Ryan Spann – KO (R1 2:43)
Mackenzie Dern def. Randa Markos – SUB (R1 3:44)
Kevin Holland def. Darren Stewart – podeljena sudijska odluka

David Dvořák def. Jordan Espinosa – jednoglasna sudijska odluka
Damon Jackson def. Mirsad Bektić – SUB (R3 1:21)
Mayra Bueno Silva def. Mara Romero Borella – SUB (R1 2:29)
Jessica-Rose Clark def. Sarah Alpar – TKO (R3 4:21)
Darrick Minner def. T.J. Laramie – SUB (R1 0:52
Randy Costa def. Journey Newson – KO (R1 0:41)
Andre Ewell def. Irwin Rivera – podeljena sudijska odluka
Tyson Nam def. Jerome Rivera – TKO (R2 0:34)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime