(VIDEO) Covington i Usman ozbiljno zaratili: „Sledeći put ćeš biti mrtav kad se sretnemo!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Odmah nakon borbe Covingtona i Woodleya, ESPN je iskoristio priliku i „spojio“ Covingtona i Usmana koji je bio stručni konsultant u njihovom studiju povodom sinoćnjeg eventa. Covington je svima stavio do znanja da ga zanimaju samo dve borbe, a to duel sa Jorge Masvidalom i revanš sa Kamaru Usmanom za titulu velter šampiona.

Covington se obratio Usmanu sa porukom da je imao na dan borbe svoj najlošiji dan dok je Usman imao najbolji. Takođe i dalje ne može da se pomiri sa porazom i za to krivi sudiju Marc Goddarda:

Prošli put si bio neverojatno srećan. Znaš šta se dogodilo dva dana pre borbe. Ja sam tada imao svoju najlošiju noć, a ti svoju najbolju. Sačekaj i videtćeš šta će ti se dogoditi sledeći put. Neće biti jeftinih poteza. Nećeš moći da glumiš udarac u međunožje ili ubode u oko da bi dobio deset minuta za oporavak niti ćeš dobiti lažni prekid. Znaš ko je pobedio i prošli put, a ovog puta ću vratiti pojas u svoje vlasništvo“

Usman je govor Covington ispratio sa osmehom na licu, a u jednom trenutku je rekao Covingtonu da se obriše, jer mu je ostala slina na ustima posle razgovora sa predsednikom Amerike Donaldom Trampom, na šta je ovaj odgovorio:

Od koga si ti dobio poziv nakon pobede? Dobio si poziv od svog plemena da ti daju simnu signale? Ti si patetičan, ti si loša šala i imaš pobedu najgorom odlukom u istoriji UFC-a. Bila je to lažna borba, lažni sudija i lažni prekid. Sačekaj da se vidimo sledeći put. Mrtav si Marty, imamo nedovršena posla i bolje da se pojaviš“

Ceo razgovor možete pogledati u videu ispo.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime