Cowboy otkrio da se ne pridržava ugovora koji ima sa UFC: Bio bih jadnik kada bi mislio samo o treningu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Donalda Cerronea očekuje meč karijere 18. januara u Las Vegasu protiv najveće mega zvezde koja postoji u MMA sportu, Conor McGregora. Ova borba mu garantuje ogromnu zaradu, možda čak i veću nego što je zaradio tokom svoje čitave MMA karijere.

Foto: bleacherreport.com

I pored toga Cowboy ne odustaje od svog načina života čak i ako ga UFC ugovorom vezuje da ne sme da radi neke stvari po klauzili koju je potpisao. Cowboy je jednostvatno lik koji uživa u životu i ne možemo mu to zameriti. Kako on sam kaže, nikada nije odbio borbu, nikada nije promašio vagu, sve to je njegov ventil:

Imam neke klauzule u ugovoru, poput one da ne smem da jašem konja, ali ja jašem non stop. Ima mnogo tih klauzula. Recimo,ne smem da vozim motor, ne smem skakati sa brdskim biciklom. Ali  ja nikada nisam otkazao meč, nikada nisam promašio kilažu. Nikada nisam bio povređen i radi toga otkazao neki meč. Bio sam povređen, ali sam se borio. Nikada nisam nazvao UFC i rekao im: ‘Ne mogu da se borim!’. Nikada im nisam rekao: ‘Ne znam da li je to pravi protivnik za mene u ovom trenutku!'“, rekao je Cerrone.

Zato i sam Cerrone smatra da mu UFC dozvoljava da radi ovakve stvari i ako po ugovoru nikako ne bi smeo:

„Moj odgovor njima je uvek bio ‘DA’. Uvek se pojavim i borim. I zato verujem da oni puštaju da Kauboj bude Kauboj. Znaju da ću se uvek jebeno pojaviti šta god da e dogodi. Bio bih jebeni jadnik kada bih samo ustajau i trenirao po ceo dan. Išao u krevet, mislio o treninzima konstantno. To bi me ubilo u pojam. Kada si tamo u divljini, na tim brdskim biciklima ili kada igraš ‘paintball’ ili kada pucam s društvom ili kada idemo da jašemo konje, to je izduvni ventil. Tada zaboravim na sve drugo i fokusiram se na taj trenutak. Posle toga se na trening vraćam bolji i motivisaniji.

Kako neko može da ne voli ovog lika ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime