Croata najavio nastup na FNC u Beogradu: „Ko će biti spreman Savo ili Vaso?“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FNC šampion lake kategorije Francisco „Croata“ Barrio po svoj prilici će nastupiti na FNC u Beogradu.

Savo Lazić, Francisco Barrio i Vaso Bakočević

„Croata“ iza sebe ima pobedu na FNC 10 u Ljubuškom gde je osvojio titulu šampiona lake kategorije savladavši brazilca Arlena „Benks“ Ribeira gušenjem u 3. rundi borbe. Ono što gotovo ceo region želi da vidi to je derbi između njega i Sava Lazića, kao i revanš sa Vasom Bakočevićem.

Francisco je na svom Instagram profilu objavio story na kojem je najavio moguć nastup na FNC u Beogradu 4. novembra uz opis ko je spreman za borbu:

„Ko će biti spreman za 4. novembar? Savo ili revanš Vaso?“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Francisco Barrio je pobedio Vasa Bakočevića u Šibeniku u najvećem regionalnom derbiju, tako što je Vasu pukla noga na samom početku borbe, pa praktično nismo ništa videli u tom meču. „Croata“ je više puta isticao tu pobedu, dok regionalna publika „ne priznaje“ ovakvu pobedu, jer se praktično ništa nije dogodilo u meču o kome se godinama pričalo. Zbog toga je revanš sa Vasom uvek otvorena opcija, pogotovo zbog činjenice da FNC dolazi u Beograd u novembru.

Vaso Bakočević i Francisco Barrio Croata

Savo Lazić i Francisco Barrio je takođe opcija o kojoj se diskutuje već dugo i koja je realna da privuče veliki broj fanova. „Hitman“ i „Croata“ se neko vreme često prozivaju po društvenim mrežama, a interesovanje za borbu je obostrano.

Savo Lazić i Franisco Barrio Croata

 

Koji meč biste voleli da gledate u Beogradu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime