O‘Malley o ulozi autsajdera pred meč sa Sterlingom: „Želim da dokažem svima da nisu u pravu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U noći između subote na nedelju gledamo UFC 292 koji predvode Aljamain Sterling i Sean O‘Malley u borbi za titulu šampiona bantam kategorije.

Sean O’Malley i Aljamain Sterling

Sean O‘Malley je u svom poslednjem nastupu „šokirao svet“ i kao veliki „autsajder“ savladao bivšeg šampiona bantam kategorije Petr Yana. Mnogi misle da je Yan oštećen u tvoj borbi, a O‘Malley je nakon pobede dobio priliku da napadne titulu bantam kategorije koja je u vlasništvu Aljamain Sterlinga.

Petr Yan i Sean O’Malley nakon borbe na UFC 280

Ovog vikenda u TD Gardenu u Bostonu gledamo duel između Stelinga i O‘Malleya. Ulogu velokog favorita dobio je Sterling, a O‘Malley je na to rekao sledeće:

„Aljamain je pobedio Petra u njihovoj poslednjoj borbi. Gledao sam Petrovu borbu i moram da priznam, pogrešio sam. Nisam uopšte očekivao da će rvati ili da će ići u rušenje. Celo vreme treniram grappling. Ipak, za ovu borbu, znamo da će on ići na rušenje, tako da moramo da imamo plan igre oko toga, dok je borba sa Yanom više zahtevala kik boks kamp. Rvač protiv udarača, većina ljudi će da favorizuje rvača i to mi je jasno, ali dokazaću svima da nisu u pravu“

Kladionice su ulogu favorita dodelile opravdano šampionu Aljamain Sterlingu, dok će Sean O Malley ponovo u borbu ući kao „autsajder“. Kvota na Sterlinga je 1.37 dok je na O Malleya čak 2.95. Najjaču ponudu klađenja na UFC ali i ostale MMA promocije možete pronaći u VICTORY.RS online kladionici

victory.rs

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime