Curtis Blaydes zatražio Dos Santosa posle pobede na UFC242 (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Curtis Blaydes je pobedio Shamila Abdurakhimova prekidom u drugoj rundi. Blaydes je bio dominantan u ovom meču, a mogao je da ga završi još u prvoj rundi kada je završio u full mount poziciji i pogađao laktovima, ali vremena nije bilo. Statistika govori o dominaciji Blaydesa. Uputio je čak 46 značajnih udaraca naspram 3 koje je uputio Abdurakhimov. Pored toga amerikanac je zabeželio 5 rušenja.

Curtis Blaydes

Borba se odvijala onako kako smo predviđali. Plan je bio zadržati ga, privući ga na zemlju i oduzeti mu sve!

Ja sam mnogo jak, odličan sam rvač. Znao sam da kada uđem iza njegovih kolena, da ne može mnogo toga da učini. Ulazio sam prilično lako.

Prokomentarisao je Curtis Blaydes svog sledećeg protivnika, ko bi to mogao biti:

Mislim da je za sada jedini čovek koji je logičan izbor Junior Dos Santos. Neće mi dati Daniela Cormiera ili prvaka Stipeta Miočićca. Ne verujem ni da će mi dati Ngannua. Junior je rangiran mesto ispred mene, tako da taj meč ima smisla. Mislim da bi njemu učinio isto što sam i ostalima. Suršio bih ga i završio gnp udarcima.

 

Nedugo nakon Blaydesovog razgovora posle borbe, UFC je zvanično objavio da će Junior Dos Santos raditi meč protiv Alexandra Volkova na UFC on ESPN +21 u Moskvi. Tako da ova opcija za sada odpada. Videćemo ko će biti sledeći Curtisov protivnik. Možda baš bude neko od trojice, za koje je rekao da mu UFC neće dati.

Ko je po vama sledeći Blaydesov protivnik ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime