Cvetković povodom otkaza na Armagedonu: „Hteo sam po svaku cenu da se borim, ali…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završeno je polufinale Armagedon turnira koje nam je donelo fantastične borbe. Ostaje žal za borbom večeri koju nismo uspeli da vidimo. Radi se o duelu velter kategorije između Jakoba Kosića i Miloša Cvetkovića, borba koja je probudila veliko interesovanje kod publike.

Niko nije ni sumnjao da borba „visi o koncu“. Na zvaničnom merenju dan pred borbu na vagi se pojavio sam Jakob Kosić a iz organizacije su javili da je borba Cvetkovića i Kosića otkazana. Jakob je na mikrofonu izjavio da mu je Cvetković otkazao nastup zbog problema u svom timu, što se nije svideli srpskom borcu koji se oglasio povodom otkazivanja borbe zbog porede kolena koju je kako kaže „vukao“ kroz čitav kamp:

Pozdrav ljudi, evo da se konačno oglasim povodom Armagedon turnira i mog otkazivanja borbe.
Radi se o povredi koju sam zadobio još tokom priprema za meč sa Salimonom. Ljudi koji su trenirali sa mnom za ovaj meč, videli su da sam ceo fight camp radio sa steznikom i bukvalno radio samo boks iz statike. Par dana pred meč na nekom drilu koleno je samo poop-ovalo, odradili smo magnetnu i magnet je pokazao da su mi prednji ukršteni ostećeni, upalu tetive kolena i da se koleno puni tecnošću, na sve to imam i neku cistu u kolenu. Stvarno sam hteo da po svaku cenu ispoštujem i Jakoba i celu organizaciju ali to je moglo da rezultira da opet po ko zna koji put zbog povrede na duže budem udaljen od sale.
Krivo mi je sto je ispalo kao da sam se usrao i zato otkazao mec i što se navode neke privatne stvari koje sam rekao u poverenju kao glavni razlog.
Hvala svima na podršci i razumevanju, sad ide oporavak i vraćam se nazad u salu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime