KAKVA EKIPA! Mirko, Erslan, Drviš i Ishii pomažu Deliji za UFC debi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najboljih evropskih teškaša Ante Delija konačno je stavio paraf na ugovor sa najboljom svetskom organizacijom UFC. Ovaj momak je to i te kako zaslužio, još mnogo ranije, ali kako kažu nikada nije kasno. Dubrovčanin je sada u najboljim godinama i stekao je ogromno iskustvo koje može da mu bude veliki plus pred odlazak u UFC. Nije UFC štedeo Deliju na samom početku. Za protivnika je dobio najvećeg potencijala teške kategorije, neporaženog Ciryl Ganea koji je inače i sparing partner Francisa Ngannoua. Ovu borbu Delija je dobio samo 20 ak dana pred održavanje iste, gde je upao kao zamena za povređenog Shamila Abdurakhimova.

Forma se tempira, pripreme se privode kraju. Ante Delija može da se pohvali sa ozbiljnom ekipom koju ima na raspolaganju. Pre neki dan na društvenim mrežama pojavila se fotografija sa jednog od poslednjih sparinga Ante Delije pred UFC debi. Na fotografiji se nalaze živa legenda MMA sporta Mirko „Cro Cop“ Filipović, Stipe Drviš, Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Kristijan Pejša i Dražen Forgač.

Ante Delija i Ciryl Gane se bore 17. oktobra u Abu Dhabiu na „Fight Islandu“ na događaju koji predvode  Brian Ortega i Chan Sung Jung (Korean Zoombie). Borba Delije i Ganea nalazi se na glavnom delu programa. Anti želimo puno sreće i verujemo u pobedu i napad na vrh UFC teške kategorije, jer sigurno on to zaslužuje!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime