Da li je to novi regionalni duel? Vaso prozvao Pejića na meč, „Nitro“ odgovorio!

Vaso „Psycho“ Bakočević iza sebe ima veliku pobedu nad Bojanom „Želvom“ Kosednarom na Megdanu 10 u Bare Knuckle disciplini.

Vaso Bakočević i Filip Pejić

„Psycho“ je upisao važnu pobedu, a ono što posebno raduje njegove fanove je činjenica da je Bakočević odlično izgledao u ringu i dokazao kada dođe pripremljen i motivisan da može svakome da napravi probleme. Mnogi se pitaju šta je sledeće, a sam Vaso je izgleda pronašao novi meč i potencijalni veliki regionalni duel.

Na svom Instagram profilu odgovarajući na pitanje fanova, stiglo je pitanje vezano za njegov duel sa Francisco Barrio „Croatom“, koji je Vaso demantovao uz odgovor da bi se pre borio sa njegovim sparing partnerom Filipom Pejićem:

„Nemoj tako dobar je Panći za potapanje kupusa. Mislim da ću da izaberem Pejića prvo. Ipak Pejić ga je ugasio u 1. rundi i mislim da zaslužuje više meč sa mnom nego taj mali žohar.“

Zatim je tagovao „Nitra“ uz poruku „Ne znam kakav si sa vremenom“.

Vaso Bakočević, FOTO: Screenshot Instagram

 

Nije se dugo čekao na odgovor Pejića koji deluje kao da „nema ništa protiv“ da radi meč sa Vasom u budućnosti:

„Dogovorićemo nešto u skorijoj budućnosti“ glasila je poruka Pejića u kojoj je označio Vasa.

Filip Pejić , FOTO: screenshot Instagram

Potencijalni duel između Vasa Bakočevića i Filipa Pejića bi bio „klasik“ za region i sigurno bi privukao veliku pažnju. Videćemo šta će se događati u budućnosti, nije nemoguće da na nekom od narednih FNC događaja sledeće godine, vidimo upravo ovaj duel.

Kome bi dali prednost u ovom duelu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime