Khabib nije zainteresovan za žene u promociji: „U svetu ima samo 5 ili 6 kvalitetnih borkinja!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Khabib Nurmagomedov je održao konferenciju za medije povodm Eagle FC 44 koja se održava 28. januara u Majamiju, gde je govorio i o planovima svoje promocije.

Khabib Nurmagomedov, FOTO: mmafighting.com

Događaj 28. juna predvode veterani i legende borilačkog sporta Sergei Kharitonov i Tyrone Spong u glavnoj borbi, dok će se na progamu naći i duel bivših UFC boraca Ray Borga i Cody Gibsona kao i bivši UFC šampion Renan Barao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EAGLE FIGHTING CHAMPIONSHIP (@eaglefcmma)

Govorio je Khabib o planovima organizacije ali i kategorijama. Bivši UFC šampion trenutno nema u planovima da uvede ženske kategorije, jer smatra da kvalitet ženskog MMA nije na visokom nivou:

“Videćemo ako bude dobrih borkinja na tržištu. Razgovaraćemo sa našim ‘matchmakerima’ i razmislićemo o tome. Trenutno ako pogledamo čak i UFC, Amandu Nunes smatraju najvećom svih vremena, a videli smo šta joj je Julianna Pena uradila. Pena nije među najvećima ili tako nešto. Nema puno dobrih borkinja u svetu trenutno. Ima ih pet ili šest kvalitetnih u celom svetu.“

Eagle Fighting Championship ima velike planove pa je gotovo sigurno da će nakon potpisivanja Kevina Leea, njihov roster popuniti još neko od poznatih MMA imena.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime