DA LI JE VREME ZA PENZIJU? Bellator, PFL i One odbili Andersona Silvu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako postoji velika želja i u 45 godini života da nastavi svoju borilačku karijeru, sve je manje šanse da će se to dogoditi. Anderson Silva će jako teško naći novog poslodavca.

Anderson Silva, Foto: MMA Junkie

Legendarni Anderson Silva je dobio raskid ugovora od UFC-a i ako mu je ostala još jedna borba prema ugovoru. Dana White je izjavio kako ne želi Silvu da gleda više u oktagonu i da se plaši za njegovo zdravstveno stanje, ipak ima 45 godina. Koliko god da legendarni UFC šampion ima volju i želju, jedno je sigurno ne možemo protiv prirode!

Silva je na nekoliko poslednjih mečeva u UFC zarađivao 600 hiljada dolara po borbi, što je cifra koju retko koja organizacija može da plati, pogotovo za borca koji je u njegovim godinama. Čelnici Bellatora i PFL-a su iskazali veliko poštovanje prema Silvi, ali ga ne vide u svojim planovima i na rosterima organizacije. Poslednja organizacija koja je odbial Silvu je jedna od najbogatijih svetskih promocija, One Championship iz Singapura:

„Ja sam veliki fan Andersona Silve. On je bez sumnje jedan od najboljih koji su se ikad bavili ovim sportom. Ali kad to kažem moram priznati da je sigurnost boraca glavni prioritet ONE Championshipa. Upravo zbog toga, nećemo dati ponudu za njegove usluge. Andersonu želim puno sreće i uspeha u onome što odabere da će sledeće radi“ rekao je vlasnik One promocije Chatri Sityodtong

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime