EKSKLUZIVNO!Triangle saznao ime protivnika Uroša Medića za UFC debi!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako Triangle TV saznaje iz pouzdanih izvora, srpski UFC borac Uroš Medić napokon će debitovati u najboljoj svetskoj organizaciji početkom 2021. godine.

Uroš Medić nakon pobede na DWCS

Novosađanin koji živi i trenira u Americi došao je u UFC preko Dana White Contender Series gde je pobedio fantastičnim nokautom u prvoj rundi. Povreda leđa koju je zadobio Medić sprečila ga je da debituje ranije u UFC organizaciji. Prema pouzdanim izvorima koje smo dobili, Uroš će ući  UFC oktagon početkom 2021. godina a za protivnika će imati takođe borca koji dolazi iz Contender Seriesa, Aalona Cruza (8-3).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Cruz je u UFC zabeležio jednu borbu i doživeo poraz od Spike Carlyle. Do sada je nastupao u kategoriji do 66 kilograma a karijeru nastavlja u lakoj (do 70 kg). O duelu Medića i Cruza se pričalo predhodnih nedelja, bilo je naznaka da će se ovaj meč naći na Fight Nightu 5. decembra koji predvode Jack Hermansson i Kevin Holland, ali zbog Uroševe povrede ovaj nastup će se održati 2021. a precizan datum i dalje nije poznat. Uskoro se nadamo da ćemo saznati i tačan datum.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Za sve koji žele da poslušaju intervju Uroša za Triangle TV koji je snimljen pre nekoliko dana i da saznaju nešto više o njemu, mogu to učiniti na videu ispod.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime