Dagestanac otkazao meč protiv Bojkovića, neporaženi Gruzijac zamena!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mnogo se pričalo o duelu između Marka Bojkovića (2-0) i Iliasa Omarova (5-0), ali na žalost od tog meča neće biti ništa barem na FNC 5 događaju.

Marko Bojković nakon pobede na FNC 4, FOTO: fnc

Kako je Iliasov „Golden Management“ objavio u saopštenju na Instagramu, zbog situacije između Rusije i Ukrajine, Omarov nije dobio vizu i ne može da uđe u Hrvatsku, pa je njegov meč sa Markom Bojkovićem pomeren za neki od narednih događaja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Ljudi iz promocije su pronašli odličnu zamenu za Marka Bojkovića i upariće ga sa neporaženim i talentovanim borcem iz Gruzije Lukom Giorgadze (5-0). Ovaj perspektivni borac iz Gruzije ima niz od 5 pobeda. Na Sherdogu mu stoji podatak da je pobedio u 4 nastupa, ali kako smo saznali poslednja borba i pobeda mu još uvek nije zavedena na Sherdog profilu.

Bojković i Giorgadze bi publici mogli da pruže kvalitetan meč, a jedan od ove dvojice boraca 26. marta će morati da FNC kavez napusti sa prvim porazom u karijeri. Mi se nadamo i verujemo da će Marko Bojković stići do svoje 3. profesionalne pobede i naneti Gruzijcu prvi poraz u karijeri.

Zapratite TRIANGLE TV i pratite najbolji MMA sadržaj svakodnevno!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime