Talentovani Jovan Zdelar nastupa na ACA 138 protiv domaćeg borca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Talentovani MMA borac iz Srbije Jovan Zdelar dobio je priliku da nastupa na velikom ACA 138 koji se održava 26. marta u Groznom u Čečeniji.

Jovan Zdelar, FOTO: screenshot

ACA 138 donosi čak 3 borbe za titulu a predvodiće ga duel za titulu velter kategorije između šampiona Abubakar Vagaev (20-3) i Ustarmagomed Gadzhidaudov (14-5). Priliku da nastupi na ovako velikom događaju dobio je i mladi borac iz Srbije Jovan Zdelar (5-1).

Zdelar iza sebe ima meč na ACA 131 gde je i pored poraza od domaćeg borca Mikhail Dolgova, pružio odličan meč i definitivno zaslužio da dobije novu priliku. Jovan je u taj meč upao kao zamena u kategoriji iznad svoje i mora mu se odati poštovanje za pruženo u kavezu.

YouTube player

Ni ovoga puta neće imati ni malo lak zadatak jer ga opet čeka domaći borac. Njegov protivnik na ACA 138 biće talentovani Ali Shaipov (7-2) koji se celu svoju karijeru takmiči u ACA (nekada ACB) promociji. Shaipov dolazi iz Groznog iz Čečenije, mesta na kojem se održava događaj. Jovanu želimo puno sreće i nadamo se da će stići do pobede!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA MMA (@aca_mma)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju svakodnevno!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime