Dana White: „Ako Conor pobedi Dustina, voleo bi da ga vidim protiv Khabiba!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

I ako je sam Khabib Nurmagomedov već nekoliko puta izjavio kako nema nameru da se vrati borbama, prvi čovek UFC organizacije „veruje u čudo“ i potajno se nada meču koji bi podigao čitavu MMA javnost na noge.

Sep 20, 2018; New York, NY, USA; Khabib Nurmagomedov and Conor McGregor face off during a press conference for UFC 229 at Radio City Music Hall. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

White će sledeće nedelje na Fight Islandu u Abu Dhabiu imati sastanak sa Khabibom Nurmagomedovim, a jedna od tema biće njegov povratak i potencijalni meč i revanš sa Conorom McGregorom. Prvi čovek najbolje svetske organizacije smatra da ukoliko Conor pobedi Dustina, revanš njega i Khabiba bi bio „moguć“:

Kad budem na Fight Islandu, Khabib će takođe biti tamo. Ima ćemosastanak i razgovaraćemo. U nekom savršenom svetu, ako Conor pobedi u ovoj borbi koja mu sledi, voleo bih da vidim revanš Khabiba i Conora. To je najveća moguća borba koju možemo da organizujemo i koja ima smisla!

McGregor i Nurmagomedov su se sastali već 2018 na UFC 229 koji je ujedno i najgledaniji i najprodavaniji MMA event u istoriji. Khabib je pobedio Conora gušenjem u 4. rundi i osvojio titulu UFC šampiona koju je nakon toga odbranio još 2 puta. Conor McGregor ispred sebe ima zakazan meč na UFC 257 koji se održava 23. januara. McGregor će ukrstiti rukavice sa Poirierom.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime