John Kavanagh: „Očekuje nas uzbudljiva 2021, Khabib i Conor su najbolji borci kategorije!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Trener Conora McGregora, John Kavanagh imao je zanimljiv intervju u kome je govorio o lakoj kategoriji i planovima za njegovog borca.

John Kavanagh i Conor McGregor

Kavanagh je u razgovoru za „The Mac Life“ izjavio kako je Dustin Poirier mnogo teži protivnik za McGregora od UFC novajlije Michael Chandlera i bivšeg privremenog šampiona Justina Gaethjea:

Mislim da gledamo po nivou protivnika i borbama, Dustin je na vrhu te grupe. Ako bi bilo ko zamenio Dustina, nema drugačijeg načina da kažem nego da bi to bila dosta lakša borba. Dustin je najbolji borac ako ga uporedimo sa ostalima. Mislim da su Khabib i Conor dva najbolja borca lake kategorije.

To je moje mišljenje iz perspektive trenera. Bilo bi fenomenalno videti revanš njih dvojice. Da li će se Khabib vratiti? Pitate pogrešnog čoveka to. To je Khabib. Izgleda mi kao čovek koji kad kaže nešto da se toga i drži ali čuli ste šta je Dana White rekao…

John Kavanagh je obradovao sve fanove McGregora i najavio „uzbudljivu 2021. godinu“:

Trenutno smo jako uzbuđeni zbog borbe koja nas očekuje za nekoliko nedelja. Mislim da će 2021. godina biti jako uzbudljiva za Conora.

Conor McGregor će se boriti 23. januara protiv Dustina Poiriera u glavnoj borbi na UFC 257. Ovo će biti prvi meč McGregora nakon pobede nad Donaldom Cerroneom u januaru 2020. godine. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime