Dana White: „Ako Khabib pobedi Gaethjea, postaće najbolji borac na svetu!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsednik UFC organizacije Dana White, smatra da bi Khabib Nurmagomedov u slučaju potencijalne pobede nad Justinom Gaethjeom na UFC 254, preuzeo titulu Jona Jonesa za najboljeg „pound for pound“ borca sveta!

Khabib Nurmagomedov i Dana White

Neporaženi Nurmagomedov bi u slučaju pobede stigao do rekorda od 29 pobeda bez poraza. Kako je izjavio White, Khabib je na putu da postane možda čak i najbolji MMA borac svih vremena:

Ako pobedi u subotu Justina, on je najbolji ‘pound-for-pound’ borac svieta i na putu je da dobije status najboljeg svih vremena. Znate moje mišljenje o Jonu Jonesu i uvek pričamo o tome šta je uradio u svojoj karijeri. Ali pogledajte koliko ovaj lik ima borbi i još uvek je neporažen, a ovoj je gadna, gadna kategorija.

Takođe Dana White smatra kako je ruski borac trenutno jedan od najvećih sportista, ne samo u MMA sportu nego globalno:

On je jedna od najvećih zvezda u sportu. Khabibovi videozapisi su stigli do 222 miliona pregleda. Sadržaj o njemu preko 100 miliona video pregleda samo u ovoj godini i to samo na Facebooku. On je srušio rekorde na Instagramu. Ma mogao bih pričati o brojkama ceo dan. On je daleko najigraniji lik u video igrici. I to ubedljivo. Mogao bih danima ovako da nabrajam. Klinac je srušio puno rekorda“

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime