Dana White: „Conor vs Khabib je najveći meč! Planira se Masvidal vs McGregor na Fight Islandu“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Što se više bliži povratak Conora McGregora, tako situacija u svetskom MMA postaje zanimljivija. Koa što većina zna, povratak Conora McGregora očekuje se krajem leta, početkom jeseni. Još uvek nema govora o protivniku ali mnoga imena su već u priči. Kada spomenemo McGregora prvo nam padne na pamet borba sa Khabibom i revanš koji će se sigurno kad tad dogoditi. Zatim i čuvena dva meča sa Nate Diazom, gde je trenutno 1:1 i gde isto u budućnosti možemo očekivati treći meč. U poslednjih nekoliko meseci, jedna od „dobitnih“ kobminacija za sve MMA fanove, može da bude i borba McGregora sa Jorge Masvidalom za BMF pojas. Ako pogledamo njihov stil borbe i nastup vam oktagona, ova kombinacija može da bude čak i najbolja od svih.

Jorge Masvidal proživljava svoje najbolje MMA dane. U svoje poslednje 3 borbe uspeo je da naplati dugo i bogatu karijeru. Slobodno možemo reći da je on „prosečnog“ borca za širu javnost došao do toga da je jedan od najpopuarnijih boraca trenutno na svetu i postao pravi „Superstar“. U nizu je od 3 pobede i spominje se kao sledeći izazivač šampionu velter kategorije Kamaru Usmanu.

Dana White se ponovo zaigrao sa našom maštom prilikom gostovanja na ESPN-u. Govorio je o sledećoj borbi Masvidala i otkrio da možda ta borba neće biti baš sa Usmanom:

„Razgovaramo o nekoliko različitih opcija i za Masvidala imamo nešto drugo zanimljivo o čemu smo pričali u četvrtak. Videćemo kako će se razviti ta priča. Prerano je da počnemo sa nagađanjima. Hajde da završimo ova tri eventa na Floridi pa ćemo da smislimo šta dalje. Borba sa Usmanom ima smisla. To je meč koji mora da se dogoditi ako Masvidal želi do pojasa, ali da… Postoji još jedna zanimljiva borba za njega.

Sa ovom izjavom Dana White nam je svima stavio do znanja da je „ta zanimljiva borba“ upravo borba sa McGregorom. Dana White je upitan da li postoji mogućnost za borbom McGregora i Masvidala na „Fight Islandu“:

„To si dobro rekao. Da, i to je mogućnost“, odgovorio je Dana White sa osmehom na svom licu

Novinar je upitao White da li je to najveća borba koju trenutno UFC može da organizuje, na šta je oredsednik UFC-a odgovorio:

Ne znam, mislim da je Conor vs. Khabib najveći meč. U stvari sa kim god se Conor bori to je velika borba. Ako se dogodi i Tony protiv Khabiba i to je veliki meč.

Prokomentarisao je Dana i izjavu Khabiba Nurmagomedova koji je u svom poslednjem intervjuu izjavio da se neće boriti protiv McGregora koji nije zaslužio borbu:

Ljudi svašta pričaju, kratak i jasan bio je Dana White.

Jako važna stvar koju je White izjavio u ovom intervjuu je da će „Fight Island“ biti spreman krajem juna i da ćem već u julu videti prvu borbu na ovom mestu. Još uvek nas drže u neizvesnosti i ne spominje se tačna lokacija tog ostrva.

Koju borbu bi pre gledali ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime