Dana White o odlazku sa glavne borbe UFC 270: „Imao sam obaveze, idioti misle da nisam ispoštovao!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC 270 nam je doneo odbranu titule Francisa Ngannoua nakon 5 rundi borbe sa bivšim sparing partnerom Ciryl Ganeom.

Francis Ngannou i Dana White

I ako je bio „autsajder“ Ngannou je uspeo da nametne svoj ritam i savlada Ganea. Najviše prašine podigla je činjenica da Dana White nije uručio pojas šampiona Francisu Ngannou, jer je opšte poznato da postoji sukob na relaciji Ngannou-White.

Francis Ngannou nakon pobede i Mick Maynard

Mnogi su to smatrali kao znak nepoštovanja UFC-a prema svom šampionu koji je javno iznosio da je nezadovoljan tretmanom UFC-a prema njemu, dok je Dana White izjavio kako to nema veze sa „manjkom poštovanja“ prema Francisu i da je imao obaveze i morao da ode pred njihov meč:

“Morao sam da napustim halu nakon sunaslovne borbe večeri (Moreno vs. Figueiredo), morao sam da obavim neke važne stvari. Svima koji misle da sam pokazao bilo kakav oblik nepoštovanja prema Francisu, poručujem da su idioti. Viđao sam se sa njim cele nedelje. Rukovali smo se i pozdravili. Bio sam prisutan na suočavanjima i svemu ostalom. Nisam bio prisutan ni na meču između Bispinga i Rockholda, jer sam takođe imao neka posla. U trku sam se vratio. Nisam čak ni jaknu stigao da obučem. Došao sam u košulji i uručio Bispingu pojas, ali nisam stigao to da uradim i sa Francisom.“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime