Neporaženi dagestanac potpisao za FNC i odmah „zaratio“ sa Bojkovićem!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FNC je juče potpisao dvojicu novih boraca koje ćemo u narednom periodu gledati u ovoj regionalnoj MMA promociji.

Ilyas Omarov i Marko Bojković

Borci koje zastupa „Golden Management“, Matin Abdukhamitov (1-0) i Ilyas Omarov (5-0-1) novi su članovi FNC rostera. U trenutku kada smo se pitali ko bi mogli da budu protivnici ovih „novajlija“ u FNC promociji, protivnik je „sam došao“.

Jedan od najtalentovanijih regionalnih MMA boraca i zvezda FNC promocije Marko Bojković zatražio je na Instagramu meč protiv neporaženog Ilyasa Omarova. Prvobitno je Bojković odreagovao na postu gde je FNC potpisao ovu dvojicu boraca u želji da se obračuna sa Abdukhamitovim, ali ovaj borac iz Tadžikistana nastupa u perolakoj kategoriji. Nedugo zatim se javio i Iliyas Omarov koji je „prozvao“ Marka i napisao:

„FNC Ostavite ovi meni. Želim da mu pokažem šta radi „dagestan airlines“!“

Prepucavanje se nastavilo u komentarima FNC posta, da bi potom Omarov na svom Instagram Story objavio fotografiju gde se zahvaljuje ljudima iz promocije uz „pretnje“ Bojkoviću:

„Tako mlad a već završava svoju karijeru“

Nije mu ostao dužan Bojković koji je dagestancu poručio:

„J*bi se deda. Skull Crusher dolazi po tebe ove godine 1000%“
Screenshot Instagram

Iliyas Omarov ima 33 godine i skor od 5 pobeda bez poraza i jednu nerešenu borbu. Nije se borio od 2016. godine kada je nastupao na čuvenoj ACB (sadašnji ACA) promociji. u ACB je upisao 2 pobede protiv dobrih boraca a takođe ima i pobedu u Fight Nights promociji. Potencijalni meč sa Bojkovićem bi mu bio povratnički a publika u regionu se već jako „zagrejala“ za taj meč.

Ilyas Omarov, FOTO: FNC Facebook

Sa druge strane Marko Bojković je jedan od najtalentovanijih boraca iz regiona. Za kratko vreme prešao je put od amaterskog borca do jedne od najvećih mladih zvezda u našem regionu. Iza sebe ima osvojen FNC Armagedon u lakoj kategoriji kao i pobedu nad Poljakom, Davidom Galeckim.

Marko Bojković nakon pobede na FNC 4, FOTO: fnc

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime