Dariush dao savet Volkanovskom kako da pobedi Makhacheva: „Dobro sam ga proučio!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC 284 koji dolazi u Australiju predvodiće Alexander Volkanovski i Islam Makhachev u borbi za titulu šampiona lake kategorije.

Beneil Dariush i Alexander Volkanovski

Ovo će biti prva odbrana titule šampiona lake kategorije Islama Makhacheva, koji je do pojasa stigao pobedom nad Charles Oliveirom. Sve je delovalo kao da će izazivač za titulu lake kategorije biti Beneil Dariush koji je na UFC 280 savladao Mateusz Gamrota, ali se ipak UFC odlučio da upari šampione.

Islam Makhachev i Alexander Volkanovski

Duel Beneil Dariusha i Islama Makhacheva je otkazan zbog povrede Dariusha, ali ovaj nije propustio priliku da „da savet“ Volkanovskom za borbu protiv Makhacheva, jer kako kaže imao je dosta vremena i dobro je „proučio“ aktuelnog šampiona:

‘Mislim da je Alexanderov stil u stand up-u jako dobar za ovaj meč. Mislim da će Islam dosta raditi iz klinča i pokušavati da radi judo bacanja kako bi ga izmorio. Videli smo Volkanovskog da može da se bori na nogama pet rundi bez ikakvih problema, a mislim da Islam neće previše ulaziti u rušenja. Ja sam ga jako dobro proučio jer sam trebao da se borim sa njim. On traži klinč, odvodi na žicu i tamo traži rušenja. Budi spreman za ‘thai clinch‘, budi spreman da braniš ‘body lock‘ klinčeve. Pazi na pozicije glave i rad nogu mora da ti bude na nivou. Moraš da budeš jak ali pozicija glave je ovde najbitnija. Pazi gde ti se glava nalazi u klinču i pazi na kukove da te ne sruši.‘‘

U teoriji je „lako“ reći, videćemo da li će Volkanovski „poslušati“ Dariusha i uspei da savlada Makhacheva. Ukoliko ne uspe, verovatno će i Dariush dobiti priliku da se bori sa šampionom lake kategorije.

Zapratite TRIANGLE TV

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime