Pereira priznao da se uplašio od Stricklanda: „Niko nije tako gledao u mene, bio sam preplašen!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC šampion srednje kategorije po prvi put je progovorio o svom „stahu“ i prepričao scenu iz njegovog meča pred napad na titulu.

Sean Strickland i Alex Pereira

Napad na titulu UFC šampiona zaslužio je nakon pobede nad nezgodnim i „divljim“ Sean Stricklandom. Mnogi nisu verovali da novajlija u ovom sportu može da parira iskusnom borcu kao što je Strickland, ali ih je Pereira demantovao.

Brazilac je otkrio da ga je Strickland preplašio a otkrio je i zbog čega:

‘‘Kad pričamo o borbi protiv Stricklanda, on imao je 25 borbi i išlo mu je dobro u UFC-u i nalazio se na četvrtoj poziciji srednje kategorije. Jako je opasan i iskusan. Bio sam preplašen ali kad sam čuo kako priča, malo sam se opustio. On je dobar i iskusan borac, ali govorio je neke stvari koje nemaju nikakvog smisla. Nekoliko meseci nakon što je borba ugovorena bio me je strah, ali uspeo sam da ga iskontrolišem. Sada ću vam reći kada mi je bilo najstrašnije. Sve što je rekao bilo je u redu i do trenutka merenja, ali kad je ušao u kavez i počeo buljiti mene, nikad me nije niko tako gledao. Tad sam bio jako preplašen!“

Uprkos strahu, Alex Pereira je uspeo da nokautira Sean Stricklanda a nakon toga i Israela Adesanyu, pa je trenutno UFC šampion srednje kategorije. Videćemo ko će biti njegov naredni protivnik.

Zapratite TRIANGLE TV!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime