DC: „Razmišljao sam da se vratim i borim protiv Blachowicza, ali…!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši dvostruki UFC šampion Daniel Cormier često razmišlja o svom povratku u oktagon. DC je oktrio kako je bio jako blizu da se vrati i bori protiv sadašnjeg šampiona Jana Blachowicza ali je ipak razmislio:

Daniel Cormier i Jan Blachowicz

Moram biti iskren. Kad je Jan Blachowicz izjavio da ga ne poštujem i kad me je pozvao da ustanem sa kauča i dođem da se borim protiv njega, pomislio sam da bih mogao da se borim. Odradim meč protiv njega i onda odšetam. Držalo me je to nekih 15 minuta, nakon čega sam došao do zaključka da sam ipak stvarno završio sa time.

U izjavi za MMA Fighting Daniel Cormier je potvrdio da je definitivno završio svoju borilačku karijeri:

Gledajte, svaki veliki borac će uvek biti siguran u svoju pobedu. Pomislio sam da bi mi borba protiv Blachowicza bila dobra priča. Kad sam otišao iz poluteške kategorije, nju sam jednostavno napustio. Ostavio sam titulu šampiona, a sad je došao novi prvak bez puno pravih imena na listi. Ali sada ima potencijalnu borbu protiv Izzyja, a tu je i Glover Teixeira. Gledao sam na to da bi mu borba protiv Glovera ili Thiaga bila dobra, ali borba protiv mene bila bi puno veća. U razmišljanju sam tu vidieo svoju priliku. Ramišljao sam samo 15 minuta o tome, dok nisam došao do zaključka kako mi je dobro ovde gde jesam. To je bilo to“

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime