POTVRĐENO: McGregor vs Poirier 2 predvode UFC 257!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Portal jako blizak UFC organizaciji, MMA Fighting objavio je da je UFC konačno dogovorio revanš između Conora McGregora i Dustina Poiriera!

Dustin Poirier i Conor McGregor 2014 godine

Već duže vreme se spekuliše o ovom meču a sada konačno imamo i potvrdu da ćemo gledati duel dva atraktivna borca. Prema pisanju MMA Fightinga, McGregor i Poirier će predvoditi UFC 257 koji se održava 23. januara u Las Vegasu McGregor želi da se ta borba održi ranije i predlagao je 12. decembar i UFC 256 koji je ostao bez glavne borbe nakon što je otkazan duel Amande Nunes i Megan Anderson.

McGregoru će ovo biti prvi nastup nakon pobede nad Donaldom Cerroneom u januaru početkom ove godine. Najavljivao je McGregor atraktivnu 2020. godinu ali je na kraju ona rezultirala još jednim „odlaskom u penziju“. Svi fanovi McGregora imaće prilike da ponovo uživaju u borbi čuvenog irca i najvećeg MMA superstara. Dustin Poirier se vratio isto pobedama nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova. „Diamond“ je savladao Dana Hookera u julu ove godine. Biće izuzetno zanimljiv revanš ova dva borca, koji su se sastali još davne 2014. godine u perolakoj kategoriji gde je McGregor slavio nokautom posle 90 sekundi borbe. Pobednik ovog meča, verovatno će dobiti priliku da izazove šampiona lake kategorije Khabiba Nurmagomedova, čiji je povratak takođe posle „penzionisanja“ sve izvesniji. Očekuje nas zanimljiva 2021 godina i rasplet u lakoj kategoriji.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime