De Fries otkazao zbog povrede, Stošić protiv opasnog Poljaka na KSW63!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji Srpski borac teške kategorije Darko Stošić (15-4) dobio je protivnika za KSW 63.

Darko Stošić protiv Michal Andryszaka, FOTO: KSW

Darko će 4. septembra u Varšavi na KSW 63 ukrstiti rukavice sa opasnim Poljskim borcem Michal Andryzszakom nakon što je Phil De Fries otkazao nastup zbog problema sa povredom.

Stošić je nakon dva nastupa i dva fenomenalna nokauta u KSW, trebao da napadne titulu koju drži Britanac Phil De Fries, ali na žalost bivši UFC teškaš nije u mogućnosti da se bori protiv Darka zbog povrede.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

KSW je našeg teškaša upario sa opasnim Andryszakom (22-9) koji je već jednom imao priliku da se bori za titulu sa De Friesom ali nije uspeo da pobedi iskusnog Britanca. Andryszak je u svom poslednjem nastupu pobedio bivšeg Glory i UFC borca Guto Inocente nokautom u prvoj rundi. Pobedio je nekoliko ozbiljnih boraca i bivših UFC veterana a ima nastupe i pobede u organizacijama kao što su ACB i Fight Nights. Izuzetno opasan borac koji preferira borbu na nogama i ide na nokaut, isto kao i Darko.

Uz šampiona De Friesa, Stošić i Andryszak su definitivno najbolji borci i nema sumnje da će jedan od njih dvojice biti sledeći KSW šampion. Svoj poslednji poraz Poljak je doživeo od Michal Kite prošle godine, kojeg je Darko pobedio u svoj poslednjem nastupu.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime