Vaso i Croata usmeno dogovorili meč! Poznat datum i organizator!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najiščekivaniji MMA duel u regionu ćemo gledati uskoro po svoj prilici! Vaso Bakočević i Francisco Barrio Croata su usmeno dogovorili borbu.

Kao što već znamo ovaj duel je pokušao da organizuje Megdan, ali zbog pandemije virusa je odložen. Nakon toga se u priču uključio KSW koji je želeo po svaku cenu da organizuje ovaj meč čim prvi put dođe na Balkan. Ponovo zbog virusa, KSW koji je planiran za Pulu 4. septembra je otkazan, a samim tim i duel Vasa i Croate.

Publika je bila razočarana raspletom okolnosti i što konačno neće videti duel Bakočevića i Barria o kojem se već dugo priča i raspravlja. FNC organizacija na čelu sa Draženom Forgačem će po svoj prilici realizovati ovaj duel već na nekom od narednih FNC eventa, a najrealnije je da bude 11. septembra u Šibeniku.

Vaso Bakočević je na svom Instagram profilu danas objavio da je prihvatio uslove organizatora i da je spreman da ukrsti rukavice sa Croatom:

„Ja sam mislio da si ti opasan i da te kilaža ne zanima… Da češ se pobiti sa mnom u 3 ujutru da te dignu iz kreveta a sada kukaš o kilaži.
Meni je ugovor stigao, ispunjeni su moji zahtevi tako da sam ja spreman…
Tebe čekamo debeli!“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U prvi mah je delovalo kao da je „negde zapelo“ oko ovog duela, a onda se javio i Francisco Barrio Croata koji je takođe prihvatio borbu:

Ja sam spreman debeli, bilo kada i bilo gde.“

FOTO: Screenshot

U narednih par dana ćemo saznati više informacija i podeliti ih sa vama. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime