Dillon Danis o sukobu sa Khabibom: Udario sam ga nekoliko puta, a onda je pobegao

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bellatorova zvezda i sparing partner Conora McGregora, Dillon Danis izjavio je kako je Khabib Nurmagomedov pokušao da pobegdne od njega nakon incidenta koji se dogodio posle UFC 229 gde su se borili Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov.

Foto: Screenshot

Kao što znamo nakon meča je došlo do opšte tuče gde su bili uključeni i timovi ova dva rivala. Nakon pobede Khabib Nurmagomedov je preskočio oktagon i utrčao u deo publike gde se nalazio upravo Danis i pokušao da se obračuna sa njim.

Znate li šta je smešno? Kada je preskočio oktagon, a njegove ruke i noge su se našle u vazduhu, nije znao sa čime će da me udari. Tada sam pomislio, da li će me udariti rukom ili nogom ? Uspeo sam da blokiram njegov udarac i udario sam ga desnom rukom. Nakon toga se on povukao nazad. Uspeo sam da uputim još jedan aperkat, nakon čega se on povukao skorz. Dok je bežao pokušao sam da uhvatim njegovu glavu.

Bila je to opšta tuča, svi su se udarali, ali on mene nije ni dotakao. Sećam se da sam ga udario sa nekoliko udaraca, a onda se sećam njega kako je pokušao da pobegne od mene. Pokušao sam da ga uhvatim za glavu i udarim aperkatom. Šteta što je pobegao, sve se to dogodilo prilično brzo. rekao je Dillon Danis

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime