Viktor Vasić pred borbu za WFC pojas: Čast je raditi main event na ovakvom spektaklu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Viktora Vasića (6-3) očekuje borba za šampionski pojas teške kategorije u Ljubljani 19. januara, na zajedničkom eventu WFC i Brave organizacije. Ova borba će biti main event, a za protivnika će imati domaćeg borca Luku Podkrajšeka (3-0).

Porazgovarali smo sa Viktorom uoči ove borbe, pogledajte šta nam je rekao:

Kako su protekle pripreme za ovaj meč?

Što se tiče priprema, protekle su odlično. Ja sam u oktobru i novembru imao dva meča, a baš u tom periodu mi je ponuđen nastup na WFC, što sam odmah prihvatio i samo nastavio sa treninzima i pripremama za ovaj meč. Ovog puta jedan dio priprema sam odradio i u CDS Novi Sad kod Nemanje Miloševića, gdje sam radio sparinge, kao i tehnički dio. Nemanja je sjajan trener, mnogo mi je pomogao u pripremama, i ovim putem mu se zahvaljujem.

Za protivnika imaš domaćeg borca koji je neporažen do sada. Šta znaš o njemu?

Da, tako je. Borim se sa domaćinom koji će sigurno imati ogromnu podršku, ali to meni ni malo ne smeta jer sam se mnogo puta borio na gostujućem terenu. Znam da je neporežen do sad, da je snažan, srčan i da će doći maksimalno spreman.

Ova borba će predvoditi zajednički event WFC i Brave, koliko ti znači što ćeš se naći u glavnoj borbi večeri koja je za pojas šampiona?

Svakom borcu bi bila čast da radi „main event“ na ovakvom spektaklu. Još ako je to borba za pojas, kao što je sad slučaj, onda to ima dodatnu težinu. Malo ljudi u regionu je imalo tu priliku i ponosan sam što je ja imam i što moj meč predvodi jedan ovakav event.

Da li ćeš u nastavku karijere raditi Kik boks ili MMA?

Sad sam fokusiran na ovaj meč. Istina, napravio sam malu pauzu kad je MMA u pitanju, ali sam odradio dosta K1 mečeva u međuvremenu. Ja sam neko ko je iz MMA otišao u kik boks, a obično je obrnuto.
Obzirom da sam pokazao da mogu odlično da se nosim sa vrhunskim kikbokserima, sigurno je da ćete me ponovo gledati i u K1.

Želimo ti puno sreće i nadamo se pobedi!

Hvala puno. Veliki pozdrav za sve čitaoce!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ovako se mi provodimo subotom uveče! 😁🪓🥊💥 #mixedmartialarts #mma #sparring #boxing #kickboxing #muaythai #cdsns #wfc #viktor_vasic_fight_team @mma.team.cds.ns @nemanja.milosevic.14224 Foto: @jelena.calasan

Објава коју дели Viktor Vasić (@viktor_fullgym) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime