Dominick Reyes: “Aspinall je previše opasan za Jonesa!”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Šampion teške kategorije UFC Jon Jones insistira da se borba protiv Stipe Miočića održi. Bio bi to dvoboj dva velikana UFC-a I sigurno meč koji bi privukao puno pažnje.

Dominick Reyes i Jon Jones

Prvobitno, meč je otkazan nakon povrede Jonesa ali sada se radi na tome da dođe do njega. Privremeni šampion kategorije Tom Aspinall je bio “aktivan” na društvenim mrežama ali, čini se, Jones bi radije radio meč sa Miočićem.

Stipe Miočić i Jon Jones

Bivši izazivač za titulu Dominick Reyes izjavio je kako shvata šta se dešava I zašto “Bones” pre bira borbu sa Miočićem a ne sa Aspinallom. Poznato je da je Reyes bio najteži test za Jonesa u meču za titulu poluteške kategorije:

“Potpuno razumem zašto je Jones nezainteresovan za meč protiv Aspinalla. On je Jon Jones. Ako spomenete njegovo ime bilo gde u svetu, ljudi će znati ko je. Borba protiv Toma je veliki rizik. To je skoro isti razlog zašto nije došlo do revanša između nas. Previše je opasno i nedovoljno novca za njega. Tom je odličan borac.”

Jones je izjavio kako bi borba protiv Miočića mogla biti poslednja u karijeri. To je još jedan razlog zašto za njega borba protiv Aspinalla nema smisla.

“Tom je veoma sličan borac meni ali je teška kategorija. To je jako opasno. Ima odlično kretanje, sjajno rvanje i neverovatnu snagu. „Kako će to koristiti Džonu? Pobediti najnovijeg šampiona? Ne, hajde da se borimo protiv najvećeg teškaša svih vremena, Stipe Miočića. Nije li on najveći sa svojim odbranama? Jedan od najvećih svih vremena, aktivan velikan. Džon je i sam sjajan, tako da će se boriti sa još jednim aktivnim velikanom.“

Autor Bojan Savičić

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime