Sean O’Malley: „Marlon Vera ne zaslužuje meč sa mnom, naučiću ga lekcijom!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Šampion bantamweight kategorije Sean O’Malley (17-1 MMA, 9-1 UFC) imaće prvu odbranu titule u meču protiv Marlon Vere (21-8-1 MMA, 15-7 UFC) a meč će se održati na UFC 299, 9. martu u Majamiju.

Sean O’Malley i Marlon Vera

To će biti revanš između ove dvojice rivala. Prvu borbu je pobedio Marlon, tehničkim nokautom u prvoj rundi. “Chito“ je naneo prvi poraz Seanu iako O’Malley ne smatra da je to poraz jer se dogodila povreda noge. Komentari na društvenim mrežama su bili podeljeni, dosta ljudi je smatralo da je povreda izazvana slučajno a neki strucnjaci tvrde da je do povrede došlo zbog strašnih „low kickowa“ Vere:

„Iskreno sam iznenađen što se ovo sve dešava. Nisam mislio da će stići do meča sa mnom za titulu, i da li zaista zaslužuje nakon borbe sa Pedrom Munhozom? Ne znam stvarno ali kada su mi ponudili borbu pomislio sam Znaš šta? Vreme je da ga naučim lekcijom. Dakle evo nas, i biće uzbudljivo obećavam.“

Iako neki smatraju da postoje i drugi borci koji su više zaslužili meč protiv Seana, američki borac je priznao da je njihov revanš trenutno najzanimljiviji meč u kategoriji.

„Mislim da je to najveća borba u diviziji“, rekao je O’Malley. „Mislim da je to važna borba u odnosu na ono što se desilo prvi put. Ja tvrdim da sam neporažen, a on tvrdi da me je pobedio. Dakle, sada 9. mart, videćemo ko je bio u pravu.”

Marlon nikada nije bio nokautiran u svojoj karijeri. O’Malley je izjavio kako meč možda dođe do kraja ali I ako se desi to održače “čas” Veri:

„Postoji mogućnost da ode do sudijske odluke. Nikada nije izgubio nokautom ili submissionom. Strašno je izdržljiv borac. Zaista verujem da sam na drugom nivou i da ću prikazati preformans koji niko nije video u UFC. Mislim da ću dostići nivo u UFC koji niko nikad nije.“

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime