Donal Cerrone: Bio sam spreman za 70kg, ali Conor je tražio 77!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Donaldu Cerroneu se baš svidela ideja da se bori sa Conor McGregorom na 77 kilograma a ne do 70kg gde se inače oba borca takmiče. Ova borba je glavna borba prvog UFC eventa u 2020. godini, UFC 246 koji se održava u Las Vegasu 18. januara. Kako je rekao Cowboy za MMA Junkie, po prilično mu je drago što ne mora da se muči sa skidanjem kilograma i da je to prevashodno bila upravo Conorova ideja, da se borba održi na 77 kg:

To je bila Conorova ideja, mi smo bili spremni da se spustimo na 70 kg, ali on je rekao uradimo to na 77, što sam ja prihvatio! To mi nikada nije bio problem, nikada nisam birao kategoriju. Jedini problem kada sam se borio u kategoriji do 77 kg su bili ti veliki momci koji skidaju dosta kilograma. Ja sam trenutno na 80 kg a jedem sve što poželim. Deluje mi da Conor želi da uživa u praznicima sa porodicom i da jede i pije šta god poželi. Ne krivim ga uopšte, ućićemo u kavez da se zabavimo! Što da ne ? rekao je Donald Cerrone

Foto: MMA Junkie

 

Još 2 nedelje je ostalo do ovog duela, a karte su kako smo već pisali prodate za samo 3 minuta. Očekuje nas pravi spektakl. Ko po vama pobeđuje u ovom duelu ?

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime