Dos Anjos pobedio Feldera nakon 5 rundi, Williams ugasio Alhassana

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je UFC Fight Night 183 koji su predvodili Rafael Dos Anjos i Paul Felder koji je oskočio u ovaj meč samo 5 dana pred isti nakon otkazivanja Islama Makhacheva. Brazilac je slavio podeljenom sudijskom odlukom nakon 5 rundi borbe.

Rafael Dos Anjos i Paul Felder

Rafael Dos Anjos je bio bolji borac! I ako krajnji rezultat kao podeljena sudijska odluka često može da zavara ljude, brazilac je pobedio „čisto“. Odlična i pametna taktika bivšeg šampiona lake kategorije. Što se tiče udaraca, tu je bio sličan odnos udaraca Feldera i Dos Anjosa, ali u svim ostalim segmentima Dos Anjos je bio bolji. Rušenja je beležio kada god su mu bila potrebna, odlično je radio iz klinča i time neutralizovao opasnog Paula Feldera. Na kraju podeljena sudijska odluka, dvojica sudija bodovala su 50-45 u korist Dos Anjosa dok je jedan sudja bodovao 48-47 u korist Feldera. Svaka čast Felderu na nastupu koji je prihvatio pre samo 5 dana i odradio celih 5 rundi. Za svako poštovanje! Dos Anjos ovom pobedom se vraća u TOP 10 lake kategorije.

U sunaslovnoj borbi večeri Khaos Williams je bukvalno ugasio Abdul Razak Alhassana za samo 30 sekundi! Nakon što je na svom UFC debiju pobedio Alexa Morona za samo 27 sekundi, Williams je nokautirao opasnog Alhassana za samo 30 sekundi. Nakon dva meča i dve pobede u UFC oktagonu, Williams nije proveo ni ceo minut u njemu. Svaka čast.

Nagradu za najbolju borbu večeri dobili su Dos Anjos i Felder, dok su bonusi za najbolje performanse završili u rukama Sean Stricklanda i Khaos Williamsa.

 

UFC Fight Night 183 – Rezultati

Rafael dos Anjos def. Paul Felder – podeljena sudijska odluka
Khaos Williams def. Abdul Razak Alhassan – KO (R1 0:30)
Ashley Yoder def. Miranda Granger – jednoglasna sudijska odluka
Sean Strickland def. Brendan Allen – TKO (R2 1:32)
Cory McKenna def. Kay Hansen – jednoglasna sudijska odluka

Kanako Murata def. Randa Markos – jednoglasna sudijska odluka
Tony Gravely def. Geraldo de Freitas – podeljena sudijska odluka
Alex Morono def. Rhys McKee – jednoglasna sudijska odluka
Don’Tale Mayes def. Roque Martinez – jednoglasna sudijska odluka

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime