Soldić najavio spektakl nakon pobede: „Svi znamo ko je sledeći!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Roberto Soldić je debitovao u srednjoj kategoriji na najbolji mogući način. Pobedio je bivšeg šampiona Michal Materlu i to vrlo uverljivo i ubedljivo. Roberto je od prve sekunde pokazao kakav top ima u rukama i da je klasa iznad ostalih KSW boraca.

Roberto Soldić i Michal Materla KSW 56

Moramo i Materli odati poštovanje na udarcima koje je istrpeo i nastavio da se bori. Sve u svemu vrhunsko izdanje Soldića koji još jednom dokazuje da je borac svetskog kalibra. Nakon pobede usledio je intervju u kojem je Roberto „najavio“ veliki spektakl i verovatno najveći meč koji bi KSW u ovom trenutku mogao da ponudi, uz reči hvale ka Michal Materli kojeg je pobedio:

On je čvrst lik, jak je i veliki, a može i dobro da udari! Uzeo sam vremena… Poštujem ga jako. Čovek mi je dao priliku da uzmem njegovo nasleđe u Poljskoj. Ne uživam u ovoj pobedi, a na trening se vraćam već u ponedjeljak. Svi znaju ko je sledeći! glasile su reči Soldića nakon pobede.

Usledilo je pitanje da li se to odnosilo na šampiona srednje kategorije Mamed Khalidova, na što je Roberto odgovorio: „To svi znaju!“ Nema druge opcije nego legendarni Mamed Khalidov, koji je vratio pojas srednje kategorije u svoje vlasništvo nakon ekspresne pobede nad Scott Askhamom na KSW 55. Soldić vs. Khalidov je sigurno najveći meč koji KSW može da oganizuje u ovom trenutku, a nema sumnje da to neće pokušati, pogotovo nakon pandemije korona virusa i kada se steknu uslovi za prisustvo publike, jer je sigurno da bi i 2 arene u Varšavi bile male za ovako nešto.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime