Dos Anjos pozvao McGregora na meč i prozvao Diaza: „Zaradio si novac zato što sam se ja povredio!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Rafael Dos Anjos trenutno traži protivnika za svoj sledeći nastup, a kao idealno rešenje našao je u svom „nesuđenom“ protivniku Conoru McGregoru, ali je isto tako zakačio i čoveka koji je doživeo ekspanziju baš kada se Dos Anjos povredio, Nate Diaza.

Za one koji nisu upućeni, Conor McGregor i Rafael Dos Anjos su trebali da se bore još 2016. godine na čuvenom UFC 196. Na veliku žalost Dos Anjosa morao je da otkaže tu borbu zbog povrede noge i tako propustio priliku za najveću zaradu u svojoj karijeri. Priliku je iskoristio Nate Diaz koji je „uskočio“ kao zamena za Dos Anjosa i pobedio Conora McGregora tom prilikom. Ostalo je istorija…

Bivši šampion lake kategorije rešio je da pozove Conora McGregora da odrade borbu i tom prilikom „podkačio“ Nate Diaza koji se kako on kaže „Hvali sa novcem koji je zaradio samo zato što se on povredio“:

Uradimo to Conor McGregor, ako tražiš protivnika za borbu, ja sam taj lik. Laka kategorija, velter ili međukategorija, znaš da sam uvek u igri. Zajebi to sranje sa penzijom!

Zatim je usledila poruka upućena Nate Diazu:

Nate Diaz, prestani da pričaš koliko si para zaradio, nemoj nikad da zaboraviš ko si i šta si. Došao si do velikog novca samo zato što sam se ja povredio.

Bivši UFC šampion se nalazi u lošoj formi. U nizu je od 2. poraza za redom, a u poslednjih 5 nastupa pobedio je samo jednom. Videćemo kako će se odvijati ova priča i kakav će odgovor biti od strane McGregora i Diaza, ali veliko je pitanje koliko njih u ovom trenutku zanima Dos Anjos.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime