Volkov o meču sa Blaydesom: „Pobediću ga, rvanje je njegova jedina prednost!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Alexander Volkov i Curtis Blaydes predvodiće UFC on ESPN 11 događaj. Pobednik ovog duela korak je bliži napadu na titulu šampiona teške kategorije. Radi se o borcima koji su u TOP 10 listi UFC teške kategorije. Blaydes je na 3. poziciji dok je Volkov na 7.

Event koji predvode Volkov i Blaydes biće održan u Las Vegasu u UFC APEX Centru 20. juna. Volkov je doputovao u Ameriku iz Rusije gde je odradio svoje pripreme zbog cele ove situacije sa COVID-19 virusom, kako sam kaže nije mu bilo lako ali optimista je i veruje u svoju pobedu. Najveća i jedina opasnost po njemu dolazi iz rvačke baze Curtisa Blaydesa:

Curtis je jedan od najtežih mogućih protivnika u UFC-u. Pored limita u treningu, dugom putu i ‘jet lagu’, spreman sam za ovu borbu i prirediću mu razna iskušenja. Posvetio sam rvanju dosta vremena. Navikao sam se na borce poput njega, iako rvanje nije moja jača strana. On će se sigurno osloniti na njega jer mu je to jedina prednost. Pobiću gasa  mojim udaračkim sposobnostima“

Spomenuo je najbolji ruski teškaš i probleme sa kojima se susreo tokom kampa:

Epidemiološka situacija u Rusiji je dosta komplikovana. Klubovi su zatvoreni već dva meseca, ali kod kuće sam radio sve što mogu da ostanem u formi. Poslednje dve nedelje, nakon što je borba potvrđena, radili smo sparinge punim intenzitetom. Nismo mogli da ostvarimo neke planove, ali zadovoljan sam odrađenim poslom.

Alexander Volkov u slučaju potencijalne pobede ne razmišlja toliko o napadu na titulu, koliko razmišlja o susretu sa Francisom Ngannouom o kojem se nekoliko puta već pričalo, ali nikada nije došlo do toga:

Pre ili kasnije ću se sastati sa Francisom Ngannouom u oktagonu. Posle ove pobede ili posle sledeće, to je sigurno.

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime