Dos Santos o Rozenstruiku: „Mislim da mi stilski odgovara, publika će uživati!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion teške kategorije Junior Dos Santos ispred sebe ima novi izazov. „Cigano“ će se boriti protiv Jairzonho Rozenstruika na UFC 252 u Las Vegasu koji predvode Stipe Miočić i Daniel Cormier.

Junir Dos Santos traži pobedu koja mu je preko potrebna. U nizu je od dva poraza i potencijalni poraz bi stavio tačku i ubio poslednju nadu za povratkom Dos Santosa na vrh. Isto tako i Rozenstruik dolazi posle poraza od Ngannoua na UFC 249 i imaće imperativ pobede u ovom meču.

Dos Santos smatra da je UFC napravio odlično uparivanje sa njim i Jairzinho Rozenstruikom. Smatra da mu surinamac stilski odgovara, ali nema nameru da podceni protivnika:

Mislim da mi stilski odgovara. Siguran sam da će to biti jedna jako zanimljiva borba. Pogotovo jer znam da ćemo obojica tražiti nokaut. Fanovi će jednostavno uživati u razmenama dvojice teškaša, a to je uvek jako zanimljivo. Smatram da se radi o čvrstom protivniku, a pogledam li u kakvoj sam trenutno situaciji u odnosu na ostatak kategorije, ovo je za mene veliki izazov. Prema njegovom posljednjem meču mogu zaključiti da se radi o borcu koji se nikad ne povlači u nazad, a to je ponašanje nekoga ko zna šta želi. U glavnom, publika će uživati i mislim da će se ovaj meč završiti do kraja druge runde“

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime